Skip to content

NLR søker ny Teamleder Økonomi

jael-rodriguez-hp6vX7SvrCs-unsplash

Norsk Landbruksrådgivning (NLR) ved InnoCamp Steinkjer søker en tydelig, løsningsorientert og kundefokusert leder for sitt fagteam økonomi. Som teamleder hos NLR blir du lagleder for sju medarbeidere som har driftsplanlegging, driftsanalyse og strategisk rådgiving som kjernekompetanse. NLR tilbyr også tjenester innen eierskifte, landbrukstakst, erstatningssaker og juridiske tjenester innen landbruket.

NLR søker etter en person som har de riktige personlige egenskapene, og som har lyst til å jobbe med økonomifaget og ledelse.

Det er en fordel at du er:

  • En aktiv rådgiver, som legger til rette for gode tjenester og aktiviteter
  • Trives i en lederrolle, og har egne erfaringer med ledelse
  • Har ambisjoner for teamet og fagområdet
  • Jobber for kontinuerlig forbedring
  • Bidrar til effektiv og lønnsom drift

Om Norsk Landbruksrådgiving Trøndelag SA:  NLR er et medlemseid foretak med 3700 medlemmer fordelt over hele Trøndelag. Foretaket har 60 ansatte fordelt på 14 kontorer. NLR sine arbeidsoppgaver omfatter rådgiving og utviklingsoppgaver innen jord- og planteproduksjon, økonomi, regnskap, maskinteknikk, presisjonslandbruk, landbruksbygg, fornybar energi og HMS. NLR driver i tilleg praktisk forsøksarbeid innen jord og planteproduksjon, og har også et eget regnskapskontor som leverer tjenester til landbruket. NLR sin visjon er “kompetanse for framtida”. 

Les mer og søk på: https://trondelag.nlr.no/om-oss/ledige-stillinger