Arrangerer gratis medieseminar for leietakerne

Årsmøtet i TINE har valgt Marit Haugen til ny styreleder. Hun skriver historie ved å være TINEs første kvinnelige styreleder. Foto
Marit Haugen er valgt til ny styreleder i TINE og skriver historie ved å være TINEs første kvinnelige styreleder.

8. februar er det duket for medieseminar på Nord universitet. Arrangementet er åpent for alle leietakere på Innovasjonscampus, og er en gyllen mulighet for den som ønsker å få innblikk i hvordan utnytte og få oversikt over digitale kanaler. Det er imidlertid begrenset med plasser, så her gjelder det å være først til mølla.

Arrangementet kommer på forespørsel fra Landbruksklyngen, som lenge har ønsket seg et slikt medieseminar. Leder for Landbruksklyngen og primus motor Marit Haugen forteller at de har to målsettinger for dagen.

– Vi håper så klart at de som deltar får nytte av det, men også at de fortsetter å tenke strategisk i forhold til sitt mediearbeid. I tillegg er målet at dette skal bli en lavterskelstart på fremtidig samarbeid på campus.

Bli mer synlig på nett

Daglig leder i Smart Media Alexander Kjølstad er en av foredragsholderne og forteller hvorfor man bør melde seg på arrangementet.

– Fordelen med slike seminar er at man både kan få ny kunnskap, bli inspirert og møte andre som er i samme situasjon som seg selv. Jeg syns også det er flott at arrangementet er gratis, og at det arrangeres på Innovasjonscampus Steinkjer.

Haugen oppfordrer alle til å tenke over hvordan bedriften eller organisasjonen de jobber for, viser omverdenen hva de tilbyr av kompetanse. Det er nemlig ikke alle som lykkes like godt på nett, men her er det heldigvis hjelp å få.

– Vi er blitt kjent med at det finnes god kompetanse på området blant de andre klyngene som flytter inn. En av grunnidéene med campus er jo at vi skal kunne lære av hverandre.

Seminaret arrangeres fredag 8. februar på Nord universitetet, D234 i D-bygget, kl 10.00. Kaffe og vafler fra kl 9:30.

 

For påmelding og mer informasjon om programmet, trykk her!