Byggingen går etter planen

innovasjonscampus-dag-001

Det er ikke mange månedene igjen til innflyttingen på Innovasjonscampus Steinkjer skal skje. På møte i leietakerforum tirsdag 4. desember var derfor status på byggeprosjektet og hva som blir fokus fremover, et veldig viktig tema.

– Prosjektet har gått som planlagt. Vi er midt i råbyggfasen i deler av bygget, men er kommet langt inn i innledningsfasen i andre deler av byggeprosjektet. Mange av de tekniske installasjonene begynner å komme på plass, og noen steder er til og med malingsarbeidet satt i gang, sier daglig leder i TALDE Dag Voll og legger til:

– Vi lukker råbygget til jul. Frontveggen, hvor hovedinngangen til Innovasjonscampus Steinkjer skal plasseres, blir da provisorisk lukket og ferdigstilles på nyåret.

Fokus fremover blir å ferdigstille komplett prosjektering og legge gode planer for teknisk innregulering.

– I alle prosessene vi skal gjennom er det viktig å få gode detaljerte planer. Et annet fokus er selvfølgelig å komme i gang med utomhusarbeidet, som vil ferdigstilles først etter innflyttingen.

Inviterer leietakerne på byggeplassbesøk på nyåret

Voll forteller at det på nyåret vil bli mulighet for flere byggeplassbesøk. Byggeplassorganisasjonen jobber med å finne et fast tidspunkt for dette annenhver uke.  Tidspunkt og antall på befaring vil da kunne bookes på forhånd.

Innflyttingen starter 2. august. Studentene vil bli prioritert først, så blir det innflytting av øvrige leietakere i løpet av midten av måneden.