Digitalbyrået Smart Media søker etter fem nye medarbeidere

Alexander Kjølstad og gjengen i Smart Media søker etter flere ansatte.
Alexander Kjølstad og gjengen i Smart Media søker etter flere ansatte.

– Smart Media får stadig flere oppdrag og nå utvider vi staben, sier daglig leder i Smart Media, Alexander Støvik Kjølstad. 

Han sier de utvider innenfor en rekke fagområder, både rådgivere/forretningsutviklere, designere, utviklere og prosjektleder. Felles for alle jobbene er at de inngår i et spennende og innovativt miljø i Drivhuset på Innocamp. Her vil du jobbe med en rekke kreative hoder der det er gode samarbeidsmuligheter på tvers.

Alle jobbene er publisert på karriere.smartmedia.no

Rådgiver/forretningsutvikler med CRM erfaring

For å lede mange av de kommende prosjektene søkes en rådgiver/forretningsutvikler.

– I denne stillingen går du inn i en egen strategigruppe med rådgivere, forretningsutviklere og markedsførere. Her får du være med på å dele kompetanse rundt fasilitering av workshoper og designsprinter, sier han.

Som rådgiver/forretningsutvikler finner du fram til kundenes ambisjoner, mål og verdier. 

– Vi ser gjerne at du har kompetanse og erfaring med CRM. Siden Smart Media også er en Hubspot-partner, er det fint om du kjenner til denne løsningen, sier Kjølstad.

UX-designer med fokus på brukerreisen

Design er en viktig del av Smart Medias virksomhet. Økt oppdragsmengde gjør det nå nødvendig å utvide teamet med en UX-designer.

– Som UX-designer i Smart Media spiller du en viktig rolle i kundens brukerreise. Det betyr at du får delta på workshoper og lage prototyper som viser kundene hvordan løsningene kan fungere, sier Kjølstad.

Utviklere søkes – både talenter og de med lang erfaring

Er du flink på koding kan også Smart Media være din nye arbeidsplass.

– Vi jobber med mange digitaliserings-prosesser og har en rekke store webprosjekter på gang. Til disse prosjektene trenger vi flere utviklere. Trives du med react- og react native og har erfaring med GraphQL eller ønsker å lære deg dette, så skriv en søknad til oss, oppfordrer Kjølstad.

Smart Media tilbyr også kompetanse- og utviklingsløp for de som ønsker å utvikle seg videre.

Prosjektleder med god oversikt

Det er også behov for prosjektledere. Som prosjektleder oppdaterer du kundene fortløpende og har ansvar for økonomien i ulike prosjekter. 

– På dette feltet har vi behov for en løsningsorientert lagspiller. Har du i tillegg teknisk forståelse, erfaring innen kode, oppfølging av nettsider, markedsføringsbakgrunn eller har jobbet med nettbutikk kan du være den vi ser etter, sier Kjølstad.

Send gjerne åpen søknad

Han framhever også at det er mulig å sende inn en åpen søknad hvis du er interessert i Smart Media som arbeidsplass, selv om ikke noen av de utlyste stillingene passer.

– Vi ser fram til å høre fra spennende kandidater, og håper at folk søker så raskt som mulig. Søknadsfristen er i starten av januar, men vi gjør intervjuer fortløpende, avslutter han.

Oversikt over alle ledige stillinger på karriere.smartmedia.no