Flere studenter på InnoCamp

LURT: InnoCamp Steinkjer er både framtidsrettet og lurt, sier studieveileder Mona Mcgawley, Handelshøgskolen Nord universitet i Steinkjer.
LURT: InnoCamp Steinkjer er både framtidsrettet og lurt, sier studieveileder Mona Mcgawley, Handelshøgskolen Nord universitet i Steinkjer.

15. april er søknadsfrist for de kommende studenter. Å ha studiested InnoCamp i Steinkjer er både framtidsrettet og lurt, sier studieveileder Mona Mcgawley, Handelshøgskolen Nord universitet i Steinkjer.

 

Det er stille på InnoCamp i disse koronasmittetider. Normalt er studentene – enten de studerer bedriftsøkonom eller bioøkonomi – en viktig del av livet og aktiviteten på campusen.

 

15. april er fristen for å søke studieplass

– I år er det en ekstra grunn for å krysse av for de lokale studietilbudet, sier studieveileder Mona Mcgawley, Handelshøgskolen Nord universitet i Steinkjer. I usikre og uavklarte koronatider er det å ha muligheter til å studere på et lokalt universitet en forsikring og Nord universitet er et godt faglig alternativ for framtida.

 

Virkelighetsnært

InnoCamp i Steinkjer byr på fantastiske studiebekvemmeligheter, med moderne lokaler samlokalisert med et 30-talls bedrifter og virksomheter. Det gir gode muligheter for virkelighetsnær undervisning, nettverk og kort vei til jobbmuligheten.

– Søkesystemet for studieplasser gir mulighet til å søke ti ulike studier og studiesteder. Og i år er det ekstra viktig å ha et lokalt studiested på den lista, sier Mcgawley.

 

Tirsdag kveld 7. april er det en Virtuell “åpen dag” på Facebook hvor temaene er mulighetene som student, samarbeid med næringslivet og kompetansekravene vi ser i fremtiden.