Inviterer til logokonkurranse for Innovasjonscampus

svein-roar-lindseth

Det er bestemt hva barnet skal hete, men ikke hvordan logo og det visuelle uttrykket skal være. Det kan du være med å bestemme.

Prosjektleder for kultur i Innovasjonscampus Steinkjer, Svein Roar Lindseth, inviterer nemlig til logokonkurranse blant de kreative aktørene som skal flytte inn på campusen. Vinnerbidraget honoreres med kr. 10.000,-.

– Vi ønsker oss en enkel og tidsløs logo, forteller Lindseth. Han påpeker viktigheten av lesbarhet og at logoen skal kunne fungere godt både i stort og lite format, og i både trykte og digitale medier.

Svein Roar gleder seg til å se hvilke forslag som kommer fra de kreative miljøene på Innovasjonscampus. – Vi kjenner jo til mange av aktørene i den kreative klyngen, men er veldig spent på hvor mange studenter og aktører fra de andre klyngene som ønsker å komme med bidrag. Dette er jo også en del av det å bli kjent med de ulike aktørene på, påpeker han.

For å gi noen rammer til de som ønsker å bidra med logo har Lindseth Reklame utarbeidet et konkurransegrunnlag. Her finner man bakgrunnsinformasjon om prosjektet, krav til logoen og arkitektens fargeplan for veggene på campus. – Vi forbeholder oss retten til å bearbeide vinnerutkastet til et endelig merkevarekonsept for Innovasjonscampus Steinkjer, avslutter Lindseth.

Juryen vil bestå av personer fra de ulike klyngene. Juryen opprettes på klyngeledermøte 17.12.2018.

Frister, innsending og dokumentasjon

Fristen for å sende inn logo er 15. januar, og den skal sendes på e-post til [email protected].

Last ned konkurransegrunnlag her: Innovasjonscampus Steinkjer Logokonkurranse.pptx