Skip to content

Johnny er ny Camerat

johnny-1-1024x768

Johnny Holmvik er nytt fjes på InnoCamp.

Han er opprinnelig fra Beitstad og ble ved nyttår ansatt som lydtekniker i produksjonsselskapet Camerat.

–Jeg trives her på InnoCamp, og for meg som er vant til frilans-livet er det både godt og inspirerende å ha kolleger innenfor samme fagområde. Det er en dyktig gjeng som bidrar til at jeg syns arbeidsdagene er givende på en helt ny måte, sier den ferske Cameraten.

TV-jobber

Fersk er han derimot ikke som lydtekniker, for i løpet av de siste ti årene har han vært frilans lydtekniker i film og TV, blant annet på produksjoner som 71° nord, Kompani Lauritzen og Monsen på villspor. I Camerat jobber han med lydopptak og lydmiks, og skal også leies ut til andre produksjoner.

–Du kan si det er min jobb å sørge for at lydbildet er i orden når det blir gjort opptak. Så gjør jeg etterarbeid med lyd, som kan innebære å sette til musikk, effekter og generell lyddesign.

Liker miljøet
Å være en del av InnoCamp-miljøet er noe han setter pris på, for beitstøingen har allerede truffet på gamle kjente rundt lunsjtider i Origo.

–Det er så fint å være under samme tak som så mange andre mennesker man ellers ikke ville ha møtt på. Plutselig dukker det opp noen jeg ikke har møtt på mange år, og det ville ikke skjedd dersom man ikke hadde hatt Origo som knutepunkt, sier han.