InnoCamp søker kultur- og konseptleder

Svein Roar Lindseth er kulturleder fram til åpning av InnoCamp. Nå leter vi etter arvtakeren. Er det deg - eller noen du kjenner?
Svein Roar Lindseth er kulturleder fram til åpning av InnoCamp. Nå leter vi etter arvtakeren. Er det deg - eller noen du kjenner?

Innovasjonscampus Steinkjer- InnoCamp, er klar for innflytting i august 2019. Dette er en milepæl for hele vår region, og for alle oss som skal flytte inn.

Innocamp er et konsept for åpen innovasjon mellom universitetsutdanning, forskning og næringsliv. Her danner virksomheter med felles faglige interesser klynger. Klyngene er grunnleggende deler av konseptets organisering.

Bygget er designet og tilpasset konseptets idè, hvor bedriftene har faglig innhold som matcher Nord Universitet. Målet er at studentene skal få en utdanning tilknyttet de virksomhetene som representerer arbeidsmarkedet etter eksamen. Dette i tillegg til at bedriftene skal ha vekstgrunnlag i de fagmiljøene som klyngene utgjør.

Som vi kjenner til, er det ikke noe campus i Norge som i den grad bygger faglig fellesskap i et så tett samspill mellom utdanning, forskning og næringsliv, som Innocamp.

Nå søker vi kultur- og konseptleder

Konseptet Innocamp skal ha en aktiv kultur-og konseptleder med tilknytning til en virksomhet på campus.

Lederen skal arbeide i et team som inkluderer lederne av klyngene. Av oppgaver innbefatter å planlegge og gjennomføre tiltak for kulturbygging, innovativ utvikling, informasjonsarbeid, arrangement og servicetjenester. Lederstillingen skal ikke skal framstå som overordnet ledelse på Innocamp utover denne rollen.

Under plan-og forberedelsesfasen er det Svein Roar Lindseth som har utviklet og ledet konsept- og kulturprosessen. Basert på hans tilsvarende utvikling og erfaring med Drivhuset. I forbindelse med innflytting og dermed realisering, ønsker han å stille oppgaven åpen for ny leder.

InnoCamp søker derfor etter Kultur- og konseptleder for tiltredelse etter innflytting, dvs fra september 2019. Stillingen er deltid og vel egnet i kombinasjon med annen stilling på Innocamp.

Stillingsomfang og lønn avtales nærmere.

Søknadsfrist: 1. mai 2019.

For nærmere informasjon, ta kontakt med daglig leder i Steinkjerbygg, Bjørn Kalmar Aasland, tlf 901 65 225 eller Svein Roar Lindseth, tlf 918 39 035

Klikk her for å søke på stillingen

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.