Mange nye medarbeidere i Smart Media

Disse fem skal styrke Smart Media ytterligere i tiden som kommer. Fra venstre mot høyre: Bård Egil Eilertsen, Bjørn Vidar Dahle, Joakim Nesset Sundal, Håvard Zeiner og Ken Madsen.
Disse fem skal styrke Smart Media ytterligere i tiden som kommer. Fra venstre mot høyre: Bård Egil Eilertsen, Bjørn Vidar Dahle, Joakim Nesset Sundal, Håvard Zeiner og Ken Madsen.

Vi har fått ennå flere nye medarbeidere. Digitalbyrået Smart Media er i sterk vekst og rigger seg for nye, spennende oppdrag i 2020 og framover. Denne våren har Smart Media ansatt to utviklere, en designer, en teknisk prosjektleder og en innholdsprodusent. Her presenterer vi de siste tilskuddene til den innovative bedriften som holder til på InnoCamp.

Bjørn Vidar Dahle (Utvikler)
Bjørn Vidar Dahle startet i desember 2019 og sammen med de andre utviklerne i Smart Media sørger han for å utvikle raske og intuitive løsninger for kundene.
Framover håper han å lage læringsspill basert på kunnskapen fra bachelorgraden sin i spill- og opplevelsesteknologi på Nord universitet.

Ken Madsen (Utvikler)
Ken Madsen startet i april 2020 og jobber med autentisering og tredjeparts integrasjoner, primært innen utvikling av frontend til backend API. Det mest interessante synes han er å jobbe med integrasjon av autentiserings- og autoriseringssystemer for SPA til API koblinger via tredjeparts-login.

Bård Egil Eilertsen (Teknisk prosjektleder)
Bård Egil Eilertsen startet i februar 2020 og jobber med prosjektledelse. Han hjelper blant annet kundene å overkomme vanskelige problemstillinger. Han kommer kundene i møte og oversetter tekniske formuleringer til et enkelt språk. Bård kommer fra jobben som gruppeleder i Kongsberg Maritime.

Joakim Nesset Sundal (Designer og rådgiver)
Joakim Nesset Sundal startet i april 2020 og jobber med design og rådgivning. Han trives spesielt godt i skillet mellom strategi og konseptutvikling og brenner for kommunikasjon. Joakim har flyttet til Verdal fra Oslo hvor han tidligere jobbet for byrået Mvh i Oslo.

Håvard Zeiner (Innholdsprodusent)
Håvard Zeiner startet i februar 2020. Han skriver tekster, tar bilder og produserer video for kunder. Dette kan eksempelvis være pressemeldinger, blogginnlegg eller tekst til salgskampanjer og sosiale medier. Håvard har tidligere jobbet som frilansjournalist og drevet eget selskap.