Nord-rektoren skryter av campussatsingen i Steinkjer

Studentmottak handelshøgskolen 2018
Åpning Rådhuset
varaordfører Øystein Bjørnes
Rektor Bjørn Olsen
Tomm Sandmo
Studentmottak handelshøgskolen 2018 Åpning Rådhuset varaordfører Øystein Bjørnes Rektor Bjørn Olsen Tomm Sandmo

Et halvt tusen studenter startet i Steinkjer nylig. Allerede nå ser de fram til å ta i bruk Innovasjonscampus Steinkjer i 2019.

VIKTIG: Rektor Bjørn Olsen roset Steinkjer satsing på Innovasjnscampus Steinkjer

– Vi har store forventinger til den nye campusen i Steinkjer, så rektor Bjørn Olsen, Nord universitet, da han ønsket omtrent 500 nye studenter velkommen til studiestart den 15. august.

Rektor understreket at det er veldig viktig at kommunene er på hugget og legger til rette for oss. Steinkjer er et utmerket eksempel på et slikt engasjement gjennom å investere 300 millioner i ny campus.

Store forventninger

Olsen understrekte også viktighet av at studentene får anledning å samhandle med nærings- og arbeidslivet. I så måte bør Innovasjonscampus Steinkjer bli et perfekt studiested fra neste år.

– Vi har store forventinger til den nye campusen i Steinkjer – og gleder oss!,  sa rektor.

Mulighetenes arbeidsplass

– Det byr selvsagt på noen utfordringer ta imot nye studenter på en stor byggeplass, sier Tom Kilskar, Nord universitet. Men vi fokuserer på det som skal bli, og dele framtidsoptimismen med studentene over at vi får mulighetens arbeidsplass fra og med neste år.

– Vi har gode erfaringer med de midlertidige paviljongene i Gammelheimsparken, sier Kilskar. Både studenter og ansatte sier det fungere tilfredsstillende i en overgangsperiode.

1000 studenter

Inneværende år bli det ca. 1000 studenter som har sitt arbeidssted ved Nord universitet i Steinkjer.