Ny bedrift flytter inn på InnoCamp

Maiken Lien Jørgensen blir daglig leder i det nye selskapet Steinkjer Arrangement, som flytter inn på InnoCamp.

Maiken Lien Jørgensen er ansatt som daglig leder i det nyoppstartede selskapet Steinkjer Arrangement. Selskapet får blant annet hovedansvaret for gjennomføringen av Steinkjermartnan og vil sitte på Næringstorget på InnoCamp Steinkjer.

– Vi er kjempefornøyde med å ha sikret oss Maiken til jobben, sier Anita Østby, daglig leder i Steinkjer næringsforum. Maiken Lien Jørgensen kommer fra stillingen som museumsformidler og produksjonsleder ved Egge museum. Hun tiltrer i den nye jobben 1. mars.

– Både jobberfaringen og personligheten hennes er midt i blinken for en slik rolle, sier en fornøyd Østby.

Styrker Steinkjermartnan

De siste årene er det Steinkjer næringsforum som har stått bak Steinkjermartnan. Når planleggingen og driften av arrangementet nå skilles ut i et eget selskap, er det for å styrke martnan.

– Som alle andre arrangement, må Steinkjermartnan utvikle seg, sier Østby.

– Nå får martnan en egen daglig leder som kan konsentrere seg fullt og helt om arrangementet. Det er vi overbevist om at både publikum og utstillere på Steinkjermartnan er tjent med. Smilende blond kvinne

Årets steinkjermartna tok flere utradisjonelle grep; for eksempel ved å ta i bruk hele byen, ved å endre martnasgata til å omfatte både Nordsida og Sørsida, og ved å engasjere lokalt næringsliv i enda større grad. Og publikum likte det de så!

– Evalueringene viste at tiltakene ble godt likt av folk. Folk var særlig positive til at det var mer rom mellom bodene og flere steder å sette seg ned med kjentfolk, forteller Østby.

Forandring fryder

Nå blir det Maikens jobb å holde i endringene, og det ser hun fram til!

– Jeg er glad i å få ting til å skje, og jeg er nok kjent for å ha både energien og stå-på-viljen som trengs til å få det til, smiler Maiken Lien Jørgensen.

Maiken skal ikke gjøre jobben alene. De tette koblingene mellom Steinkjer næringsforum og Steinkjermartnan består. Martnaskomiteen, som består av representanter fra næringslivet i byen, vil fremdeles spille en like viktig rolle som i dag.

– Det er mange som er glad i Steinkjermartnan, og som legger ned mange arbeidstimer for at martnan skal bli den pangstarten på høsten som det er for mange. Nå gleder jeg til vi skal gyve løs på jobben med å videreutvikle martnan, avslutter Jørgensen.