Ny bok om trender i regnskapsbransjen

Torstein Gustavsen, Handelshøgskolen, Nord universet, Steinkjer, er medforfatter av boka Trender og utfordringer i regnskap og revisjon.
Torstein Gustavsen, Handelshøgskolen, Nord universet, Steinkjer, er medforfatter av boka Trender og utfordringer i regnskap og revisjon.

Regnskapsbransjen gjennomgår en revolusjon blant annet på grunn av digitaliseringen i samfunnet.   

 

– Regnskaps- og revisjonsfaget gjennomgår for tiden store endringer, sa førstelektor Torstein Gustavsen, Handelshøgskolen, Nord universitet, Steinkjer, som er en av redaktørene av en ny bok om navnet Trender og utfordringer i regnskap og revisjon

En rekke rammebetingelser er endret i løpet av de seneste årene, både som et resultat av ny lovgivning og regulering og på grunn av digitalisering og automatisering.

 

 

Nye trender

Boka Trender og utfordringer i regnskap og revisjon er en artikkelsamling som beskriver og diskuterer ulike temaer knyttet til innhold i og konsekvenser av endrede rammebetingelser.

I tillegg til digitalisering av regnskap og revisjon, er bruk av profesjonelt skjønn, endrede rammebetingelser i tilknytning til ny kommunelov, styringssystemer og utdanning innen regnskap og revisjon tema i artikkelsamlingen.

 

16 artikler

Boka inneholder 16 artikler, skrevet av fagansatte ved Nord universitet og Universitetet i Sørøst-Norge.

Børre Olsen og Torstein Gustavsen, Handelshøgskolen, Nord universitet, Steinkjer, er to av bidragsyterne i artikkelsamlingen.

 

Gårseth-Nesbakk, L; Baksaas, K.M. & Gustavsen, T (2019). Trender og utfordringer i regnskap og revisjon. Bergen: Fagbokforlaget.