Nye fjes på InnoCamp

Inderøyningen Lorns Bjerkan er ny sjefredaktør i nettavisa Steinkjer24, som har tilholdssted på InnoCamp Steinkjer.
Inderøyningen Lorns Bjerkan er ny sjefredaktør i nettavisa Steinkjer24, som har tilholdssted på InnoCamp Steinkjer.

InnoCamp Steinkjer har i løpet av de siste månedene fått både flere ansatte og nye bedrifter inn i innovasjonsklyngen.

 

Pål-Krister Langlid er tilbake i Bondelaget etter noen år som landbrukssjef i Steinkjer kommune.

Pål-Krister Langlid er et nytt gammelt fjes hos Trøndelag Bondelag. Han er tidligere organisasjonssjef i Nord-Trøndelag Bondelag, og har jobbet flere år som rådgiver i organisasjonen. De siste årene har han jobbet som landbrukssjef i Steinkjer kommune. Nå er han tilbake i Bondelaget som seniorrådgiver. I tillegg til å jobbe som rådgiver i Bondelaget er Pål-Krister bonde på et gårdsbruk i Kvam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marius Bjørgen Bergløff i Plott sitter på Drivhuset. Ta gjerne kontakt med ham om du har bruk for en kort tekst.

Marius Bjørgen Bergløff er deleier og løsningsansvarlig i Plott, som har etablert seg i Drivhuset. Marius er en av to eiere i selskapet som har hovedkontor i Oslo. Plott lager e-læringskurs, læringsportaler, nettsider og apper og alt annet digitalt som har med opplæring og interaksjon mellom mennesker å gjøre. Marius bor på Straumen, dit han kom flyttende fra Nesodden sommeren 2021. Han er glad i naturen – aller mest om høsten da soppsanking og jakt står på timeplanen.

Marius har utdanning fra Westerdals Reklameskole, og har over 20 år som tekstforfatter, prosjektleder, produksjonsleder, konseptsnekker og idémaker innen kommunikasjon – både analog og digital. Hans kjernekompetanse er å skrive kort.

Fun fact: Marius var noen timer på forsiden av VG-sporten da en overivrig journalist hadde researchet seg frem til at det kun er to mennesker som heter” Marius Bjørgen”, Marius og sønnen til Marit Bjørgen. VG mente det var en av de fire viktigste nyhetene i verden en halvtime den dagen.

Mer om Marius og Plott finner du på  www.plott.as

 

 

August Halse holder til på Smart Media sitt distriktskontor i London, men en uke hver måned er han på InnoCamp.

August Halse holder til på Smart Media sitt distriktskontor i London, men vil være til stede på InnoCamp ca. en uke per måned fremover. August kommer opprinnelig fra en liten gård på Namdalseid og har tilbragt de siste åtte årene i Storbritannia. Her har han jobbet med internasjonalisering, språk og markedsføring.

– Jeg er veldig glad for å få  jobbe med den dyktige gjengen i Smart Media og ser frem til å bli en del av miljøet på InnoCamp, forteller August.

 

 

 

 

 

 

Maria Bogren i samtale med Edvard Iversen under sekvensen InnoTalk, som arrangeres hver onsdag i Origo på InnoCamp Steinkjer.

Maria Bogren er førsteamanuensis ved Handelshøgskolen Nord på Steinkjer. Maria kommer opprinnelig fra Östersund og begynte ved Nord universitet i mars. Før det har hun i en årrekke jobbet ved Mittuniversitetet. Hun har skrevet en avhandling om «företagande kvinnor och socialt kapital» og hennes forskningsintresse omfatter entreprenørskapsområdet og særlig kvinners entreprenørskap, livsstilsentrprenører, sosial kapital og nettverksbygging.

Under InnoTalk 27. oktober hadde hun en interessant samtale med Edvard Iversen om internasjonalisering og sosial kapital.

 

 

Baro Moslet er en av mange nye på Landbruksdirektoratets avdelinger på InnoCamp Steinkjer.

Baro Moslet. På Landbruksdirektoratets avdelinger på InnoCamp Steinkjer er det mange nye ansikter. Et av dem er Baro Moslet. Han er opprinnelig selbygg på 26 år som i august startet hos Landbruksdirektoratet.

Han er godt kjent på InnoCamp fra før, da han har en mastergrad i terrestrisk økologi og naturforvaltning fra Nord universitet her på Steinkjer, og har trasket gangene på InnoCamp jevnt siden åpninga høsten 2019.

I landbruksdirektoratet jobber han i seksjon skog og skal i hovedsak jobbe med utredningsoppgaver som går på skog, miljø og klima.

 

 

 

 

Lorns Bjerkan er ny sjefredaktør for Steinkjer24. Han har bakgrunn fra blant annet Trønder-Avisa, Adresseavisen, Aftenposten, VG og Nidaros. 31-åringen har nå vært i jobben i snart et par uker.

– Jeg synes det er rått å være en del av en oppstartsavis og en utfordreravis. Etter mitt skjønn er dette noe av det mest spennende man kan gjøre i Medie-Norge nå. Dessuten mener jeg det er viktig å få

Inderøyningen Lorns Bjerkan er ny sjefredaktør i nettavisa Steinkjer24, som har tilholdssted på InnoCamp Steinkjer.

frem flere stemmer, ulike utfordringer og at nyheter ikke er noe som kommer når det passer den etablerte avisa best, sier han.

Det er mulig å lese mer om hvorfor han mener satsinga i Steinkjer er viktig her: https://www.steinkjer24.no/meninger/i/L5WK2P/ingen-andre-kan-stille-spoersmaalene-som-oss

– For at vi skal få lage de beste sakene, tror jeg det er veldig smart av oss å være en del av InnoCamp. Her er det mye spennende som foregår, og det er mange som kjenner til mye av det som foregår rundt om i Steinkjer. Vi vil ha tips og tilbakemeldinger. Uten at vi kjenner til hva som foregår, kan vi heller ikke lage de beste sakene.