Skip to content

Nye fjes på InnoCamp

InnoCamps klyngebedrifter har ansatt flere nye i den siste tiden.
InnoCamps klyngebedrifter har ansatt flere nye i den siste tiden.

Før og etter jul har det dukket opp flere nye fjes på InnoCamp. Flere av klyngene har ansatt nye folk.

Guri Molden Kaldahl er ansatt som overingeniør ved Fakultet for Biovitenskap og Akvakultur ved Nord Universitet.

Guri Molden Kaldahl begynte like før jul som overingeniør ved Fakultet for Biovitenskap og Akvakultur ved Nord Universitet. Jobben hennes går ut på å drifte lab samt gjennomføre og bistå ved labkurs og undervisning. I tillegg bistår hun studenter med prosjekter knyttet til bachelor- og masteroppgaver. Med ny forskningslab klar vil mer av tiden gå med til support av forskere, både teknisk, metodisk og til praktisk gjennomføring av forskningsprosjekter. Guri er utdannet bioingeniør med mastergrad i molekylærmedisin, og har tidligere jobbet både klinisk ved sykehus og innen forskning, blant annet ved Medisinsk Fakultet ved NTNU og ved laboratoriemedisin ved Sykehuset Namsos.

Bjørnar Bang fra Stavanger en en av mange nye fjes på Smart Media.

Smart Media fortsetter med sin offensive vekst, og har ansatt Bjørnar Bang som prosjektleder. Bjørnar kommer fra stillingen som nettbutikksjef i House of Yarn. Han har tidligere erfaring som grafisk designer, selger og markedsansvarlig i ulike virksomheter og kommer opprinnelig fra Stavanger. Nå blir han en del av den kreative klyngen på InnoCamp.

Håvard Finnseth er en av to nye journalister i Steinkjer24.

Steinkjer24 har også ansatt to nye journalister. Øyvind Bones kommer fra konkurrenten Steinkjer-Avisa, mens Håvard Finnseth som kommer fra jobben som kulturredaktør for Studvest i Bergen. Øyvind er opprinnelig steinkjerbygg, mens Håvard kommer fra Tromsø der han også har jobbet i lokalavisen iTromsø tidligere.

Tyson Weaver er ny forretningsutvikler hos T:Lab.

I næringsklyngen har Tyson Weaver vært et nytt bekjentskap før jul. Tyson er en amerikansk seriegründer med doktorgrad i strategi og forretningsutvikling, og jobber nå som forretningsutvikler hos T:Lab. For smaksglade folk er han kanskje kjent for å drive Bonsak gårdsmalteri på Skogn, sammen med sin kone, som leverer malt til mange av de mest velsmakende ølene på markedet.