PKOM tar sats i InnoCamp

Jo Kristian Kvernland FOTO: BJØRN TORE NESS
Jo Kristian Kvernland FOTO: BJØRN TORE NESS

Kommunikasjonsselskapet PKOM øker sin tilstedeværelse på Steinkjer og flytter inn i InnoCamp ved årsskiftet. Samtidig blir Jo Kristian Kvernland ny partner i selskapet. 

PKOM jobber i dag primært med aktører innen matproduksjon og sirkulærøkonomi, og står spesielt sterkt innen havbruk. Daglig leder Turid Hatling Finne ser fram til å få Jo Kristian med på laget.

Jo Kristian Kvernland melder overgang fra Olav den helliges hær til bondehæren, når han nå slutter som kommunikasjonssjef ved Stiklestad nasjonale kultursenter og blir fremover å finne på InnoCamp.

– Det har vært tre spennende og utfordrende år ved Stiklestad, og jeg vil savne det gode kollegiet der. Samtidig gleder jeg meg til å bli en del av det innovative «steinkjermiljøet» igjen, forteller Jo Kristian, som nå gjenforenes med sin tidligere sjef i Trønder-Avisa, Arve Løberg, som i dag er partner og styreleder i PKOM.

Ønsker å jobbe med kunder han kan bli glad i

– Fra Arve fikk nyss om at jeg var interessert i nye utfordringer, til vi ble enig om at dette var det riktige for begge parter gikk det veldig fort, noe jeg er veldig glad for. PKOM er et meget spennende selskap i vekst, sier Jo Kristian som gleder seg til å være med på å utvikle selskapet videre sammen med både nye og gamle kunder.

– Jeg ønsker å jobbe med kunder jeg kan bli glad i, og som har et samfunnsengasjement jeg kan kjenne meg igjen i. Det er blant annet en positiv giv og mye spennende på gang på Steinkjer, med det nye kulturkvartalet, O2-bygget og InnoCamp som drivkrefter. Dette ønsker jeg å ta del i, sier Jo Kristian.

 

Kommunikasjonsselskapet PKOM

– For oss i PKOM er det viktig å bidra positivt til samfunnsutviklingen i distriktene. Det gjør vi gjennom god strategisk rådgivning for våre kunder. Med Jo Kristian får vi inn ny kompetanse og et stort engasjement for lokalmiljøet, som vil være med på å styrke vår posisjon på Innherred og arbeidet med å etablere oss som et kommunikasjonsbyrå for hele Trøndelag, forteller Turid Hatling Finne.

PKOM har levert kommunikasjonstjenester til offentlig og privat virksomhet siden 1996. Selskapet har i dag tre eiere, Turid Hatling Finne, Torkil Marsdal Hanssen og Arve Løberg. Hovedkontoret er i InnovArena på Rørvik. Jo Kristian Kvernland går inn som partner, blir ansatt i selskapet som seniorrådgiver. Kvernland og Løberg får kontorsted på InnoCamp.