Se bilder fra innsiden av bygget

Ekskursjon til Innovasjonscampus Steinkjer. Foto

Før helgen ble Drivhuset invitert med på ekskursjon til nye Innovasjonscampus Steinkjer for å se hvordan bygg og rom er i ferd med å ta form.

Over 30 besøkende fra Drivhuset fikk se innsiden av Innovasjonscampusen, og samtlige var svært begeistret over lokalene, deriblant distriktssjef i Adecco Inger Mari Bomo.

– Det var kjempespennende å se. Det er noe helt annet å se bygget i virkeligheten enn på bare arket. Jeg la merke til at Adecco har fått to store vinduer, og jeg har allerede begynt å planlegge hvordan jeg vil innrede lokalene. Det blir så bra! Nå gleder jeg meg enda mer enn før!

– Jeg håper vi kan dra dit igjen når de har kommet et hakk videre med byggingen, legger hun til med et smil.

Her er noen bilder fra ekskursjonen:

Se 360 video fra omvisningen

Du kan flytte deg rundt i videoen ved å bruke pilene på tastaturet ditt.