Silje leier arbeidsplass på InnoCamp

Silje Kristin Larsen
Gründer Silje Kristin Larsen i Veien til kunnskap leier møterom på InnoCamp.

Som gründer eller hjemmekontorist kan du gjøre som Silje Kristin Larsen i Veien til kunnskap – bruke InnoCamp som fleksibel arbeidsplass.

Da ernæringskonsulent Silje Kristin Larsen startet bedriften Veien til kunnskap i august i år, hadde hun behov for å være i et arbeidsmiljø, samtidig som at hun ikke trengte å være på kontoret hver dag. En fleksibel arbeidsplass på InnoCamp hvor det er mulig å leie møterom akkurat når behovet melder seg, ble perfekt for den nyoppstartede steinkjerbedriften.

 

–På InnoCamp Steinkjer er det hyggelig å være, og jeg har alt jeg trenger. Jeg jobber i de mange felles-sonene, og booker møterom etter behov. Samtidig treffer jeg mange mennesker som jobber her på bygget, som jeg tror gagner bedriften min på sikt. Det hadde jeg ikke gjort dersom jeg hadde leid en enkeltkontor et annet sted i byen, forteller Larsen, som ser for seg at hun etter hvert også skal leie seg kontorplass på InnoCamp.

Ledige kontorplasser
Fredrik Langseth i Steinkjerbygg er glad for å kunne tilby fleksible arbeidsplasser i tillegg til de faste bedriftene.

–Vi ser at det er et behov som har kommet, spesielt etter koronapandemien. Da er det fint at vi kan tilby kontorplass for deg som har egen bedrift eller som bor i området og jobber i bedrift med kontor et annet sted i landet. Her får du tilgang til alle fasiliteter og ikke minst et arbeidsmiljø, forteller han.

Fredrik Langseth i Steinkjerbygg tar interesserte med på omvisning av kontorlokaler og møterom på InnoCamp.

Fredrik Langseth i Steinkjerbygg tar interesserte med på omvisning av kontorlokaler og møterom på InnoCamp.

Nye kontorlokaler
I høst gjennomgår flere av leietakerne oppgraderinger og bytte av lokaler, og dette åpner opp for nye og spennende muligheter.

–Er du på utkikk etter en inspirerende arbeidsplass i hjertet av Steinkjer, kan du ta kontakt for en omvisning. På InnoCamp har vi ledige kontorplasser og møterom tilgjengelig for gründere, små og mellomstore bedrifter, samt de som jobber hjemmefra og søker et dedikert arbeidsmiljø, sier Langseth.

Er du interessert i å vite mer om utleie på InnoCamp? Ta kontakt med Fredrik Langseth, [email protected] eller Silje Vangstad i T:Lab, [email protected].