Speed-dating for framtidig samarbeid

Alexander Kjølstad hos Smart Media, Øyvind Skogvold i TFOU/SINTEF og Bodil Vekseth hos Steinkjer næringsselskap ser fram til 2021.
Alexander Kjølstad hos Smart Media, Øyvind Skogvold i TFOU/SINTEF og Bodil Vekseth hos Steinkjer næringsselskap ser fram til 2021.

Nettverkslunsjene for 2020  ble innledet med speed-dating.

 

– Åtte bedrifter hadde reservert bord og inviterte til en prat om hva de holder på med, så får praten avgjøre om det kommer noe mer samhandling ut av dette, forklarer konseptleder Joar Nyborg, InnoCamp.

Poenget er å stimuler til at flere blir mer kjent, og øke sannsynligheten for mer samarbeid.

Åpent for alle

– Denne gangen var det lite studenter til stede. Det kan ha noe med tidspunktet å gjøre, sier Nyborg. Vi kommer til å gjenta arrangementet flere ganger utover våren. Og selvsagt er det åpent for interesserte utenfor InnoCamp.

Fagsnakk

Speed-dating, speed-meeting eller nettverking er etablerte metoder for stimulere til uforpliktende fagsnakk. Poenget med å organisere slike opplegg er at det er lettere å sett av tid til «impulsive prater»  når de er rammet inn og planlagt.

– Kanskje kommer vi til å utvide opplegget også framover, for eksempel med muligheter for å booke møter med bestemte bedrifter i etterkant, sier Nyborg.

– Har du forslag til lure grep, så nøl ikke med å ta kontakt, sier Nyborg.