Spennende stillinger ledig på InnoCamp

Lars Bendik Austmo ved NIBIO Steinkjer søker etter nye kolleger.
Lars Bendik Austmo ved NIBIO Steinkjer søker etter nye kolleger.

Det lyses stadig ut spennende nye stillinger med utgangspunkt i InnoCamp. Nå søker Innovasjon Norge etter finansrådgiver innen landbruk, mens NIBIO ønsker en samfunnsfaglig utreder innen landbruk, mat og sirkulær bioøkonomi.

 

Brenner du for næringsutvikling og verdiskaping? Har du en lidenskap for landbruk, andre landbruksbaserte næringer eller bioøkonomi og ønsker å bli del av et miljø der Trøndelags næringsliv, innovasjon og internasjonalisering står i fokus? Da finnes det gode muligheter på InnoCamp Steinkjer nå.

 

Innovasjon Norge og NIBIO er to viktige aktører nasjonalt, som begge har tilholdssted på InnoCamp Steinkjer, som på kort tid har etablert seg som et nasjonalt fyrtårn innen landbruk og bioøkonomi.

Se filmen Innovasjon Norge Trøndelag har laget i forbindelse med utlysningen:

– Landbruk og bioøkonomi er viktige satsingsområder og næringer for Innovasjon Norge Trøndelag, forteller Therese Troset Engan i Innovasjon Norge Trøndelag. Nå søker hun etter en ny kollega.

 

– Noe av det beste med å jobbe i Innovasjon Norge er den store variasjonen i arbeidsoppgavene og ikke minst så er vi jo fantastisk privilegerte som får jobbe med de bedriftene og gårdbrukerne som satser og vil utvikle investere, legger Troset Engan til.

 

Lars Bendik Austmo hos NIBIO kan også fortelle om en spennende stilling, der man kan bli del av et voksende forskningsmiljø på InnoCamp. De ser nå etter en samfunnsfaglig utreder innen landbruk, mat og sirkulær bioøkonomi. Stillingen vil være sentral i NIBIOs kontakt med brukere av deres kunnskapsproduksjon i næring, forvaltning og politisk ledelse.

– I denne jobben kan man selv velge hvilket kontorsted man ønsker, men vi håper jo såklart å få inn mange gode søkere som ønsker seg til det spennende miljøet vi er i ferd med å bygge opp her, forteller Austmo.

 

Les begge stillingsutlysningene her:

NIBIO: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=216434375&fbclid=IwAR2VQZEgJf5KRZZwKuUiT1HbwpaAZSEoDgdXJqcgaOnR0MnT_X5bygdCAjA

Innovasjon Norge: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1791&ProjectId=143873&DepartmentId=18956&MediaId=5