Studenter inviterer næringslivet til karrieredag

Leder i Liquids Brigita Dullum og kommunikasjonsansvarlig Torarin Hindklev oppfordrer bedrifter til å melde seg på Karrieredagen 25. januar. Foto
Leder i Liquids Brigita Dullum og kommunikasjonsansvarlig Torarin Hindklev oppfordrer bedrifter til å melde seg på Karrieredagen 25. januar.

Liquids er linjeforeningen for økonomistudentene ved Nord universitet. 25. januar arrangerer de karrieredag etterfulgt av gallamiddag i Weidemannsalen på Steinkjer rådhus.

Liquids sin jobb er å engasjere studentene gjennom forskjellige aktiviteter og arrangementer, som skaper en innholdsrik hverdag og gjør studietiden morsommere for studentene. En av disse arrangementene er Karrieredagen, som blir det største arrangementet de har prøvd å gjennomføre til nå.

Formålet med Karrieredagen er å skape kontakt mellom studenter og potensielle arbeidsgivere for å se hva slags muligheter man har etter fullført grad. For at arrangementet skal bli mulig å gjennomføre, ønsker organisatorene at flere bedrifter og organisasjoner stiller opp med stands eller holder foredrag.

– Det hadde vært kjempestas om vi kunne fått det til. Det er en gyllen mulighet for både studenter og næringsliv til å bli bedre kjent med hverandre, og en slik karrieredag vil også bidra til økt rekruttering, sier leder i Liquids Brigita Dullum.

Håper på internships

Slike arrangementer ønsker både Brigita Dullum og kommunikasjonsansvarlig Torarin Hindklev at det blir flere av under samlokaliseringen av campus neste år. Det er nemlig noe de har etterlyst en stund.

– Vi har noen forventninger til Innovasjonscampus og er spente på om det kommer til å bli flere hospiteringsløsninger og internships, men det virker som det er et av målene fremover.

Ved å gi et lite minimumsbidrag, stille opp med stand og/eller bidra med foredrag, er man garantert et par billetter til gallamiddagen, som består av tre retter samt flere kulturelle innslag. Etter middagen vil det også bli muligheter for mingling og videre drikkeservering.

For å melde din bedrift på karrieredag og gallaaften, kan Torarin Hindklev kontaktes på 936 53 916 eller [email protected].