Skip to content

Ofte stilte spørsmål

Adgangskort

Bestilles av ansvarlig bestiller for ditt firma/klynge til Nord på [email protected]. Hentes ut på servicetorget når det er produsert.

Alarm

Det er ikke alarm på InnoCamp, men det går vektere her med ujevne mellomrom. Utenfor åpningstiden anbefales det å ha adgangskort tilgjengelig for å identifisere seg.

Dusj

To av de er inne på toalett like ved Bistro, og en er på et handicap-toalett i 2. etasje like over de i 1. etg. Nord universitet har i tillegg dusjer i garderobene i kjelleren.

Infoskjermer

Redaktører:
1. Erling Rognes Solbu, [email protected]: ansvarlig for kantine, studentaktiviteter, boliger, rådgivning studenter og linjeforeninger.
2. Trine Wibe, [email protected]: Ansvarlig for Nord-arrangement, meldinger til studentene, studentombudet, biblioteket mm.
3. Silje Vangstad, [email protected]: Ansvarlig for bedriftene ellers på InnoCamp, nettverkslunsj mm.

IT-drift

Nord Universitet: (kommer) Andre bedrifter: IT Online Support [email protected]

Internett - gjestenett

Bedriftene sitt gjestenett: InnoCamp. Passord: @InnoCamp. Nord sitt gjestenett: Nord-gjest

Kantine

Åpningstid 8.15-14. Nettbutikk: https://catering.studentinord.no E-post: [email protected]. Snapchat: kantineinnocamp

Kart - InnoCamp

Digitalt kart finner du her

Kopi - print - scan

Fagtrygg har en multifunksjonsmaskin stående ved bygg C 2. etasje. For tilgang ta kontakt med [email protected]. For å koble til egen printer. Se kontaktinfo IT-drift.

Leie auditorium/klasserom

Tilgjengelighet vises her. Bookes hos servicetorget.

Leie møterom

Bookes i systemet Robin hvis det er næringslivsaktørene som disponerer det (bestilling av tilgang sendes til [email protected]). Bookes hos servicetorget hvis Nord disponerer det.

Origo - bruk og leie

Se egen oversikt her.

Parkering

Ansattparkering: se kart. Parkeringen betales på Easypark eller Parklink sine apper i smarttelefon.  (kr 42/dag + app-gebyr). Årskort og månedskort kjøpes gjennom Steinkjer kommune sine nettsider. Kommunale parkeringsplasser nær InnoCamp vil du finne her.

Posthyller

Ved hovedinngangen overfor servicetorg

Postkasse for aviser

Ved inngangen til B-bygget

Søppel og pant

Det er mindre miljøstasjoner plassert rundt omkring. Disse består stort sett av rest, papir og plast. Det står en større miljøstasjon ved kantina mot C-bygget i 1. etasje (har i tillegg: batteri, glass/metall og pant). Pappesker, elavfall eller større mengder søppel kan kastes i avfallsrommet ved bakgården i Ogndalsveien 23 (må ha adgangskort).

Vaktmestertjenester

Bestilles av Nord eiendomsdrift: [email protected].

Varemottak

Pakker som ikke får plass i posthylle må bestilles til Ogndalsveien 23. Her blir pakkene tatt i mot og sortert på hyller. Må ha adgangskort.

Åpningstid ytterdører

07:30-16:00