Ofte stilte spørsmål

Adgangskort

Bestilles av ansvarlig bestiller for ditt firma/klynge til Nord på [email protected]. Hentes ut på servicetorget når det er produsert.

Alarm

Det er ikke alarm på InnoCamp, men det går vektere her med ujevne mellomrom. Utenfor åpningstiden anbefales det å ha adgangskort tilgjengelig for å identifisere seg.

Dusj

To av de er inne på toalett like ved møterom Bistro, og en er på et handicap-toalett i 2. etasje like over de i 1. etg. Nord universitet har i tillegg dusjer i garderobene i kjelleren.

Infoskjermer

Redaktører:
1. Erling Rognes Solbu, [email protected]: ansvarlig for kantine, studentaktiviteter, boliger, rådgivning studenter og linjeforeninger.
2. Trine Wibe, [email protected]: Ansvarlig for Nord-arrangement, meldinger til studentene, studentombudet, biblioteket mm.
3. Silje Vangstad, [email protected]: Ansvarlig for bedriftene ellers på InnoCamp, nettverkslunsj mm.

IT-drift

Nord Universitet: Helpdesk

Andre bedrifter: IT Online Support [email protected]

Internett - gjestenett

Bedriftene sitt gjestenett: InnoCamp. Passord: @InnoCamp. Nord sitt gjestenett: Nord-gjest

Kantine

Åpningstid 8.15-14.30. Nettbutikk: https://catering.studentinord.no E-post: [email protected]. Tlf: +47 945 08 953. Snapchat: kantineinnocamp

Kart - InnoCamp

Digitalt kart finner du her

Kopi - print - scan

Fagtrygg har en multifunksjonsmaskin stående ved bygg C 2. etasje. For tilgang ta kontakt med [email protected]. For å koble til egen printer: Se kontaktinfo IT-drift.

Leie auditorium/klasserom

Tilgjengelighet vises her. Bookes hos servicetorget.

Leie møterom

Bookes i systemet Robin hvis det er næringslivsaktørene som disponerer det (bestilling av tilgang sendes til [email protected]). Bookes hos servicetorget hvis Nord disponerer det.

Origo - bruk og leie

Se egen oversikt her. Større arrangement må betale for leie av scene og storskjerm/videovegg. Ta kontakt med [email protected] for mer informasjon og tilbud.

Parkering

Ansattparkering: se kart. Vi ber om at plassene med ladestasjoner forbeholdes elbiler som trenger å lade. Parkeringen betales på betalingsautomat, via Easypark eller Parklink sine apper i smarttelefon. Årskort og månedskort kjøpes gjennom Steinkjer kommune sine nettsider. Kommunale parkeringsplasser nær InnoCamp vil du finne her.

Posthyller

Ved hovedinngangen overfor servicetorg

Postkasse for aviser

Ved inngangen til B-bygget

Sykkelparkering

På ansattparkeringen er det et parkeringshus for sykler. Alle med adgangskort kan bruke det. Ellers er det utendørs sykkelparkering til høyre for hovedinngangen.

Søppel og pant

Det er mindre miljøstasjoner plassert rundt omkring. Disse består stort sett av rest, papir og plast. Det står en større miljøstasjon ved kantina mot C-bygget i 1. etasje (har i tillegg: batteri, glass/metall og pant). Pappesker, elavfall eller større mengder søppel kan kastes i avfallsrommet ved bakgården i Ogndalsveien 23 (må ha adgangskort).

Vaktmestertjenester

Bestilles av Nord eiendomsdrift: [email protected].

Varemottak

Pakker som ikke får plass i posthylle må bestilles til Ogndalsvegen 23. Her blir pakkene tatt i mot og sortert på hyller. Må ha adgangskort.

Videovegg Origo

Riggen i Origo står alltid klar til bruk, men book arealet via Servicetorget slik at vi kan avtale ev. opplæring eller avtale betaling. Vi har følgende unntak for betaling når InnoCamp-bedrifter booker:

  • Arrangement med varighet under 1 time
  • Arrangement under 60 deltakere
  • Studentarrangement
  • Trampeklapp-arrangement
  • Andre unntak kan gjøres etter skjønn (mangler finansiering el.l.)

Brukerveiledning

Åpningstid ytterdører

07:30-16:00