Skip to content

– Fasilitetene og studiemiljøet på InnoCamp Steinkjer er helt prima!

Skryter av InnoCamp: Jorid Thorvaldsen Sandvik studerer husdyrfag ved Nord universitet. Nå sikter hun mot masterutdanning i biovitenskap med fordypning i husdyrvitenskap. Foto: Privat.
Skryter av InnoCamp: Jorid Thorvaldsen Sandvik studerer husdyrfag ved Nord universitet. Nå sikter hun mot masterutdanning i biovitenskap med fordypning i husdyrvitenskap. Foto: Privat.

26 år gamle Jorid Sandvik fra Tønsberg fullfører denne våren en bachelorgrad i husdyrfag ved Nord universitet på InnoCamp Steinkjer. Hun er meget fornøyd med fasilitetene og studiemiljøet her, og har allerede bestemt seg for å studere videre og har søkt på master i biovitenskap.

 

​Nord universitet har høye ambisjoner om å ta en ledende posisjon innen grønn vekst. I tillegg til å bygge et sterkere og mer tydelig grønt kunnskapsmiljø rundt InnoCamp Steinkjer, tilbyr universitetet også stadig flere grønne utdanninger.

 

I tillegg til bachelorutdanningene i naturforvaltning og husdyrproduksjon og -velferd, tilbyr universitetet også en mastergradsutdanning i biovitenskap. I denne masteren kan du velge mellom flere ulike fordypninger, og fra høsten 2021 kommer en helt ny spesialisering i husdyrvitenskap. Det er denne spesialiseringen Jorid har søkt på.

 

– Det er mange gode grunner til det. For det første er denne mastergraden veldig tverrfaglig og har en emneplan som frister. Det er stor valgfrihet i hva slags emner du kan fordype deg i, og med denne fordypningen i husdyrvitenskap får du toppkompetanse innen husdyrfag, forteller Jorid.

 

– For det andre er Steinkjer en stor landbrukskommune. Med denne spesialiseringen blir et allerede godt fagmiljø enda bedre. Her er det rett og slett mange inspirerende fagfolk som gjør at du får lyst til å studere.

 

– Og for det tredje er fasilitetene og studiemiljøet her helt prima. Det er virkelig å anbefale, sier Jorid som på sikt drømmer om å jobbe med husdyrernæring.

 

Les også: Skal utvikle morgendagens landbruk

 

 

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nord.no