Ilddåp for InnoCamp som arrangementslokale

Sara Kveli er i år som i 2019 konferansier for Innovasjonsseminaret. Her sammen med Yngve Henriksen i Inderøy Mosteri.
Sara Kveli er i år som i 2019 konferansier for Innovasjonsseminaret. Her sammen med Yngve Henriksen i Inderøy Mosteri.

9. september arrangeres den internasjonale konferansen AgriTech Nordic og 10. september arrangeres Steinkjerfestivalens Innovasjonsseminar. Dette er de to første store arrangementene på InnoCamp siden åpningsfesten høsten 2019.

 

– Endelig får vi prøvd ut Origo til større arrangementer. Dette blir spennende og jeg håper mange av de som jobber og studerer her benytter seg av sjansen, sier Silje Vangstad som er InnoCamps koordinator for arrangementene.

 

Begge arrangementene er en del av festivaluka til Steinkjerfestivalen RESTART, som avsluttes med store konserter på torget.

 

AgriTech Nordic

Først ute er den internasjonale konferansen AgriTech Nordic. Denne konferansen ble arrangert første gang i 2018, og har siden etablert seg som en viktig møteplass innen utvikling av teknologi og ideer innen jord- skog- og havbruk. På årets konferanse ser man utover, og ser på hvordan andre miljøer jobber med innovasjoner i jord-, skog- og havbruket. Samtidig ønsker man å belyse metodikken bak det å utvikle bedriftsklynger og nettverk, muligheter og utfordringer. I tillegg kommer konferansen endelig «hjem» til InnoCamp Steinkjer, etter å ha blitt arrangert på Steinkjer Rådhus de første årene.

 

Konferansen har et spennende og variert program, som starter med techsafaris på Mære landbruksskole og InnovArena onsdag 8. september og avsluttes med stor konferanse i Origo 9. september. Noen av aktørene som kommer er Bjarne Holm (direktør i Norsk landbruksrådgivning), Johan Jörgensen (Sweden Foodtech), Mirva Lampinen (Technical Research Centre of Finland), Sebastiaan Berenedse (Wageningen University & Research), Emma Østerbø (Sintef Manufacturing), Wim Vanhaverbeke (Surrey Business School) og Lars Petter Bartnes (tidl. leder i Norges Bondelag). 

 

For mer informasjon, fullstendig program og påmelding se https://agritechnordic.no/2021/08/agritech-nordic-konferanseprogram/

 

Startupnight for gründere 

I forbindelse med AgriTech Nordic arrangeres «Startupnight» onsdag 8. september. ​​Dette er et arrangement for gründere som ønsker relevant faglig påfyll – samt en arena for å knytte nettverk med andre gründere og gode hjelpere. Arrangementet er gratis, og potensielt svært verdifullt. 

 

For mer informasjon, program og påmelding se: https://agritechnordic.hoopla.no/sales/659716495

Innovasjonsseminaret 2021

Dagen etter AgriTech Nordic er det klar for en ny konferanse, når den femte utgaven av Innovasjonsseminaret under Steinkjerfestivalen arrangeres. Det hele startet i det små i Nord universitet sine lokaler i 2017, og i år er arrangementet tilbake der det hører hjemme etter noen år i Steinkjer Rådhus.

 

Med innovasjonsseminaret ønsker arrangørene å sette et tydelig fokus på gründerskap og nyskaping, nettopp for å inspirere næringslivet til innovasjon. Gjennom å presentere gründerbedrifter, næringslivsledere og andre spennende folk i et kjapt, varmt og kreativt format, får publikum gode opplevelser og energi.

 

På årets innovasjonsseminar får dere blant annet møte Jens Kvernmo, som har gjort sin hobby og lidenskap om til levebrød, Gry Alsos, dekan ved Handelshøgskolen Nord universitet, Brynjar Ellingsen gründeren bak Fixrate, Hermod Fledsberg, en av gründerne bak By brenneri og styremedlem i en rekke industribedrifter og Gunnar Sellæg fra Spring Capital Polaris. Konferansier er Sara Kveli Skjervø fra Ungt Entreprenørskap.

 

Arrangører er T:lab, Steinkjerfestivalen, Hilmarfestivalen, Innovasjon Norge, Connect Midt-Norge, Steinkjer Næringsforum, Ungt Entreprenørskap, Diginn v/HHN Nord universitet Steinkjer, InnoCamp Steinkjer, Steinkjer Næringsselskap og Sparebank1 SMN.

 

Les mer og meld deg på her: https://steinkjernf.no/arrangement/innovasjonsseminaret-2021/