Nytt år, nye muligheter – og smittevern

Alexander Kjølstad hos Smart Media, Øyvind Skogvold i TFOU/SINTEF og Bodil Vekseth hos Steinkjer næringsselskap ser fram til 2021.
Alexander Kjølstad hos Smart Media, Øyvind Skogvold i TFOU/SINTEF og Bodil Vekseth hos Steinkjer næringsselskap ser fram til 2021.

Godt nytt år og velkommen til 2021. Det skjer mye i og rundt InnoCamp for tiden, og vi ser fram til et begivenhetsrikt og spennende år. Men først skal vi delta i den store dugnaden for å komme oss gjennom den pågående pandemien.

Det ble en forsiktig start på det nye året, der de fleste med arbeidssted InnoCamp har hjemmekontor de første ukene. Det er likevel ordinære åpningstider på ytterdørene og kantina har åpent alle hverdager mellom klokka 08.15 og 14.00. Selv om det ikke er klasseromsundervisning for studentene ved Nord, er det fremdeles viktig at studentene har et godt tilbud. Derfor er både bibliotek, lesesaler og øvingsrom åpne. Vi oppfordrer alle som besøker og bruker InnoCamp om å følge gjeldende smittevernregler og ta hensyn til den andre. Sammen kommer vi oss gjennom dette.

Nettverkslunsj 2.0
Selv om koronaen preger hverdagen vår, står ikke InnoCamp stille. Flere nye bedrifter flytter inn på InnoCamp på nyåret, andre bedrifter har fått nye ansatte og flere spennende prosjekter er på gang hos våre klyngebedrifter.

SINTEF styrker sin tilstedeværelse på InnoCamp

Flere nye fjes på InnoCamp

Blant annet er vi i gang med å videreutvikle konseptet rundt den faste nettverkslunsjen. Ny nettverksgeneral er Edvard Iversen hos Lindseth Reklame, og det nye konseptet har fått navnet InnoTalk. Mer om konsept, oppstart og program kommer senere. Har du noen gode ideer eller innspill til hva vi kan fylle nettverkslunsjene med ta gjerne kontakt med Edvard på [email protected]

Det skjer også ting på nettsidefronten og våre sosiale medier. Ny redaktør for InnoCamp.no er Jo Kristian Kvernland. Han ønsker gjerne innspill og tips til artikler på InnoCamp.no eller Facebook-siden. Målet er å få en mer aktiv nettside som forteller om alt det spennende som skjer hos InnoCamps bedrifter. Ta kontakt med [email protected] hvis du har tips eller innspill til artikler.

PS: Nytt år betyr nytt parkeringsbevis. Parkerer du ofte på InnoCamp kan du enkelt bestille årsoblat på kommunen nettsider. Les mer her