Studer ved Norges mest moderne studiested

VELKOMMEN: Studieveileder Anita Sudnet og studiestedskoordinator Tom Kilskar inviterer deg som student til nye lokaler ved Nord universitet i Steinkjer som åpner 2. august 2019.
VELKOMMEN: Studieveileder Anita Sudnet og studiestedskoordinator Tom Kilskar inviterer deg som student til nye lokaler ved Nord universitet i Steinkjer som åpner 2. august 2019. (Foto: Morten Stene)

Nord universitet Steinkjer flytter inn i hypermoderne lokaler den 2. august 2019. Det blir arbeidsplassen til 1000 studenter. Er du en av dem?

I Steinkjer kan du studere økonomi og ledelse, regnskap, husdyrfag, naturforvaltning, geografi, sosiolog og medieteknologi (spill og 3D/animasjon)  på bachelorgradsnivå.

– Ikke bare er lokalene moderne, sier studiestedskoordinator Tom Kilskar. Nord universitet Steinkjer har framtidsrettede satsing på digitalisering, bioøkonomi og entreprenørskap. Dette er kompetanser du får bruk for, uansett hvilken jobb du ønsker deg i framtida.

Origo, midtpunktet på InnoCamp. Arkitekttegning

Origo – InnoCamp sitt store fellesområde, slik arkitektene har planlagt det.

InnoCamp

Studiene foregår i samme lokalene som et 30-talls bedrifter: InnoCamp (innovasjonscampus Steinkjer). Dette gir nærhet til praktiske eksempler, bedriftsrelaterte studentoppgaver og kanskje arbeidserfaringer.

Hvem vil du spise lunsj med?

Ved Nord universitet i Steinkjer spiser du lunsj i samme kantina som de ansatte i Smart Media, Ungt entreprenørskap, Norsk institutt for bioøkonomi, Intro Trainee, IT Online, Kompetansesenter for distriktsutvikling, T:lab (Kunnskapsparken), Lindseth Reklame, Landbruksrådgivning Trøndelag,  Adecco, med flere. (Hele lista med leietakere finner du her.) Det er opp til deg hvilket bord du vil sitte ved i framtida.

Elever på gryndercamp, Nord Universitetet

STUDENTER: Janne Thorsen Lian, Evy Gravåsen Tronsmo, Synnøve Hatland Vold og Christian Aune.

Ha Steinkjer på lista

Fristen for å søke studieplass er 15. april. På søknadskjemaet skal du prioritere både fagområde og studiested. Det vet vi er vanskelige valg. Vennene spres for alle vinder. Interessene er vage, mange og spredte. Arbeidsmuligheten endrer seg raskt.

Prioritere gjerne et Steinkjerstudium på førsteplass. Men like viktig er at du har oss på lista, sier studieveileder Anita Sundet. Det «renner mye vann i bekken» i tiden fram til studiestart i høst. Det kan være lurt å ha et steinkjerstudium på blokka.

Det er mange mulighet for å skifte studieønsker fram til studiestart, hvis det er ledige plasser og studiet står på prioriteringslista.

Fasade Innovasjonscampus Steinkjer

InnoCamp: Tegning/montasje utbyggingen i Skolegata. (Foto: InCube as og Praksis arkitekter as)

Om Nord Universitetet

Nord universitet har 12.000 studenter og 1200 ansatte, fordelt på ni studiesteder.

Universitet er oppdelt i fem fakultet/avdelinger:

Tre fakultet har aktivitet i Steinkjer: biovitenskap og akvakultur, samfunnsvitenskap og Handelshøgskolen.

I Steinkjer er det ca. 1000 studenter og 120 ansatte.

Denne saken ble først publisert på nn-24.no. Tekst: Morten Stene

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.